Comencen els tancaments coordinats de col·legis a Ontinyent

Ahir de vesprada començaren els tancaments coordinats dels col·legis Martínez Valls i el Bonavista d’Ontinyent, després d’un acord entre les AMPA per sumar-se en mesura de pressió contra la decisió del Consell per eliminar unitats escolars a 3 centres de la localitat. Aquestos tancaments no afecten a l’horari escolar, ja que és faran de 17h a 9 al Martínez Valls, i de 21h a 9h al Bonavista.

Els tancaments estan sent coordinats per la plataforma PROU, on han destacat que aquestos van a ser indefinits fins que la Conselleria paralitze la supressió. Segons expliquen, el que demanen és la anul·lacio del concert a les escoles amb doble línia i que no acompleixen el concert imposant unes quotes ‘voluntaries’ de manera obligada, la disminució de la ràtio a 20 alumnes per aula per assegurar la qualitat en l’educació.

Des del govern d’Ontinyent visitaren ahir les escoles per mostrar públicament el suport a la protesta i les reivindicacions, on aprofitaren per recordar que les al·legacions presentades contra la supressió d’unitats escolars no siguen acceptades, es va presentar un recurs contenciós-administratiu que, en teoria, deu ser contestat abans del 7 d’abril, i al què es va comprometre el Secretari d’Educació, Rafael Carbonell.

Cal recordar, que des de Conselleria han plantejat la supressió de les unitats escolars d’Ontinyent, concretament els centres Rafael Juan Vidal, Bonavista i Martínez Valls, i a la Vall d’Albaida, Castelló de Rugat, Llutxent i Agullent.

#festaperleducació el proper dissabte 29 de març

Cantants, artistes, alumnes, professors,pares i mares, defenen l’escola pública i animen a unir-se a la marxa per l’Educació pública i en valencià el proper 29 de març a Ontinyent, al aparcament de la Sala Multiussos.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació proposa ajornar a juny de 2021 les oposicions docents de Secundària

La Conferència Sectorial d’Educació convocada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional s’ha celebrat aquest dimecres …