728x90px fitur 2018
Home > Educació > El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull de nou el Dia de la Creativitat

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull de nou el Dia de la Creativitat

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà de nou este dissabte, 13 de maig, el Dia de la Creativitat, una jornada en la qual els xiquets de primària i secundària tindran l’oportunitat d’aprendre de forma divertida sobre programació, organització financera, creació i gestió d’idees, entre d’altres.

Entre les activitats previstes, que es realitzaran en horari de 10:00 a 13:00 hores, figuren tallers de robòtica, medi ambient, òptica i realitat virtual, Financity (joc d’educació financera), Thinker Kids (activitats de resolució de situacions amb creativitat) i Égaru (joc de emprenedorisme).

La iniciativa forma part de les activitats organitzades per la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, de la qual Caixa Ontinyent, a través de la seua obra social, és el principal patrocinador, i en la qual a més col·laboren les empreses Citrosol, Juan i Juan S.L., Odec, Grup Azimut i Home Store, així com els Ajuntaments de Gandia, Oliva, i Tavernes de la Valldigna.
Per poder participar en la jornada, ja que compta amb places limitades, és necessari realitzar una inscripció prèvia. El formulari d’inscripció està disponible a la web de l’obra social de Caixa Ontinyent: obrasocial.caixaontinyent.es.

La jornada se celebrarà també el 20 de maig a Tavernes de la Valldigna (Casa de la Cultura) i el 27 de maig a Gandia (Urbalab).

Font: Caixa Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Homenatge als estudiants ontinyentins amb millors expedients acadèmics

L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat 16 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *