valencia turisme fitur
Home > Economia > Una “Xarxa d’ambaixadors” pretén impulsar el talent dels ontinyentins residents a altres països
Es planteja com una xarxa professional d’intercanvi de contactes per optimitzar l’aprofitament de coneixements i experiència en benefici de la societat local

Una “Xarxa d’ambaixadors” pretén impulsar el talent dels ontinyentins residents a altres països

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa una “Xarxa d’Ambaixadors i Ambaixadores”, d’intercanvi de contactes professionals, per optimitzar l’aprofitament de coneixements i experiència dels residents en altres països o zones d’Espanya en benefici de la societat local. El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda ha donat hui detalls d’una iniciativa amb la qual, explicava, “en un món cada volta més connectat per les noves tecnologies, volem crear les condicions òptimes per tal que els ontinyentins i ontinyentines que es troben en altres llocs i vullguen aportar el seu talent i ajuda a altres veïns i veïnes puguen fer-ho amb les màximes facilitats”, explicava.

Úbeda recordava que el programa “Talent en Xarxa” és una de les iniciatives anunciades per l’alcalde Jorge Rodríguez al marc del Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació 2018/2019, que contemplava tres grans línies: “Ontinyent per l’Ocupació”, “Ontinyent Empren amb tú”, i “Ontinyent, Ciutat de Talents”. Dins d’esta tercera línia s’inclou la creació d’esta xarxa d’ambaixadors i ambaixadores, a la qual ja estan obertes les adhesions a través de la plana web municipal i les l’adreces web ambaixadors.ontinyent.es i ambaixadores.ontinyent.es. 

Les inscripcions a la xarxa ja estan obertes, i a les referides adreces es pot omplir una fitxa amb les dades personals, que seran gestionades amb la màxima cura per a la salvaguarda de la privacitat i el respecte al compliment de la llei de protecció de dades. Així, a la web de la xarxa, creada pel departament municipal d’Informàtica integrament a partir de software lliure, només constaran de forma visible algunes dades bàsiques i una opció per a posar-se en contacte a través de la mateixa. 

Pablo Úbeda explicava que per articular la xarxa, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb altres municipis pioners a Espanya en iniciatives semblants, com son Valladolid o Móstoles. L’edil també posava de relleu que la creació de xarxes com aquesta està recomanada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies al seu banc de “bones pràctiques” per part de les administracions locals. El regidor explicava que, una volta es consolide la xarxa, existeix la intenció de fer una trobada anual a Ontinyent dels i les participants de la mateixa, per tal que puguen intercanviar també experiències en persona i fer “feedback” amb la societat ontinyentina sobre les seues inquietuds. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís defensa els més de 13 milions d’euros que invertirà la Generalitat a Ontinyent en 2020

Calabuig i Alberola, acompanyats dels Directors Generals de la Generalitat, els ontinyentins Rafa Beneyto i Fran Quesada, han destacat que les inversions del Govern Valencià per a enguany a la ciutat dupliquen les contemplades al pressupost de l'Ajuntament