L’Obra Social de Caixa Ontinyent Beneficia a més de 230.000 persones en 2014

Segons Caixa Ontinyent, 230.000 persones són les beneficiàries directes de l’obra social de l’entitat ha realitzat en 2014. Una actuació que ha possibilitat el desenrotllament de 192 activitats en les comarques centrals valencianes i el manteniment de 194 llocs de treball estable i directe.

La inversió ha sigut de 700.000 euros amb tres grans línies d’actuació:

  • Manteniment dels centres implantats: 24 centres socials, assistencials, culturals i esportius en 12 localitats.
  • Investigació i divulgació de temes autòctons a través de publicacions: amb un fons editorial compost per 101 llibres i 40 discos.
  • Col·laboració amb col·lectius: essencial per a dinamitzar l’associacionisme i propiciar actuacions de caràcter assistencial, docent, cultural, mediambiental i recreatiu, que enguany ha arribat a 157 col·lectius.

Per al 2015 es preveu una continuïtat és esta línia, amb èmfasi en les actuacions educatives, especialment quant a innovació i emprenedorisme associats a la formació universitària. També es potencia l’activitat assistencial amb les obres d’adaptació del Centre d’Alzheimer a fi d’incrementar un 30% la seua capacitat de servici, i la posada en marxa de la Residència per a Discapacitats d’Ontinyent. Quant a l’activitat cultural cal ressenyar el llançament de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

L’obra social de Caixa Ontinyent és un dels seus principals objectius fundacionals, a través de la qual es revertixen els beneficis a la societat, localitat a localitat, comarca a comarca, contribuint a millorar el benestar de tots.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Puig anuncia ajudes directes i immediates per als autònoms de la Comunitat Valenciana de fins a 1.500 euros davant la crisi del coronavirus

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciado que los autónomos y autónomas de …