20/04/2024 - 9:09
Més

    Els socialistes d’Ontinyent reclamen al PP local “una oposició més responsable i seriosa”

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent han reclamat al PP local “una oposició més responsable i seriosa, pel bé de la ciutat i de la seua pròpia dignitat política”, davant les últimes falsedats i manipulacions vertides a les seues notes de premsa. Des del grup socialista s’ha lamentat que “davant la seua desesperació preelectoral, els populars han optat per fer de la mentida i l’embolic la seua bandera, en un últim intent de recuperar part dels votants decebuts que els han donat l’esquena després de la seua desastrosa etapa a l’ajuntament i la imatge de divisió i descontrol donat després del colp d’estat intern realitzat contra Lina Insa”.

    El PSPV-PSOE ha posat com exemple les dades falses sobre una proposta de col•locar semàfors a l’Avinguda del Tèxtil que no ha realitzat l’Ajuntament sinó la Conselleria; les fotos anacròniques sobre els desperfectes a l’asfalt de l’Avinguda Francisco Cerdà enviades pel PP quan aquest espai ja havia estat reurbanitzat; les reclamacions de més plens ordinaris quan a falta de 4 mesos per finalitzar la legislatura ja s’han realitzat un 26% més que en tota l’anterior; o la seua continua obsessió per donar una imatge apocalíptica d’Ontinyent i atacar en tot moment a l’alcalde. “Es van dedicar a mentir i enganyar quan estaven al Govern i sembla que segueixen fidels al seu estil al seu intent desesperat de tornar a governar”, afegien.

    El grup socialista ha reclamat al Partit Popular i el seu portaveu “que es deixen d’intentar manipular, perquè ja no enganyen a ningú, i si la trajectòria política d’alguns dels seus membres toca a la seua fi, que ho accepten amb dignitat, enlloc de tirant verí i fent el ridícul com estan fent”, concloïen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -