L’alcalde i els portaveus dels grups municipals voten a “Ontinyent Participa”

L’Alcalde d’Ontinyent i els portaveus dels diferents grups municipals exercien aquest matí el seu dret al vot dins “Ontinyent Participa”, el procés pel qual les 29817 persones empadronades a la ciutat i majors de 16 anys han estat cridades a triar els projectes més prioritaris a executar amb una partida de 425.000 euros consignada en el pressupost d’enguany. Tant Jorge Rodríguez com Joan Sanchis (PSPV-PSOE), Mercedes Pastor (PP), Silvia Urenya (Compromís), Paula Garcia (EUPV) i Juan Revert (Ciudadanos) aprofitaven per fer una crida a la ciutadania per “votar i decidir entre totes i tots quins projectes es faran realitat d’entre els 10 finalistes sorgits del Consell de Ciutat”.

El termini de votacions s’obria la passada mitjanit, a les 00:00 hores, votant durant la matinada i el matí mes de 800 persones a través de diversos dispositius connectats a Internet, a través de la web www.ontinyentparticipa.es i comptant amb el seu DNI. Cal recordar que els ciutadans i ciutadanes també poden votar presencialment fins divendres al Teatre Echegaray (de 9 a 14 hores); Centre Cívic del Llombo (de 10 a 13 i de 16 a 20h); EPA Sant Carles (de dilluns a dijous de 9 a 13:30h i de 15:30 a 22:00h, divendres de 9 a 14:30h), Agència de Lectura de Sant Rafel (de 11 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h); Biblioteca de Sant Josep (de 10:30 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h), el CIM de Sant Rafel (de 10:30 a 13:00 i de 15:30 a 19:30h) i a l’Ajuntament (de 8 a 15h).

A més a més, estan tenint lloc diverses activitats dins la campanya de dinamització organitzada des de l’àrea de Govern Obert i Transparència, per la qual durant tota la setmana de les votacions un equip d’agents dinamitzadors explicaran el programa a peu de carrer i a diferents llocs com ha estat aquest matí el “Mercat de Dilluns”, portant amb sí paperetes per donar a aquells que ho desitgen la possibilitat de votar.

El llistat de projectes finalistes inclou la realització d’actuacions de millora al riu Clariano; la redacció del projecte d’accessibilitat dels vianants entre el Cementeri i l’IES l’Estació; la creació de carrils i aparcaments bici; la millora de les instal·lacions d’AFAO; o l’adquisició del Molí Descals. La llista la completen l’execució de fases de restauració i protecció del Pont Vell; la redacció del projecte de recuperació de La Vila; l’adquisició de desfibriladors per a llocs públics; la coberta del CEIP Bonavista; o la millora del rocòdrom del poliesportiu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent aprova per unanimitat el conveni amb ATEVAL per desenvolupar un Clúster Sanitari del sector tèxtil i afins

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups el …