728x90px covid-aj-onti-01

La directora general de Fenie Energía inaugura la 3ª edició dels Encontres Empresarials de COEVAL

La Consellera Delegada i Directora General de Fenie Energia Isabel Reija ha inaugurat la 3a Edició de les Trobades Empresarials COEVAL, que al llarg de 2018 acostara a la comarca de la Vall d ́Albaida a personalitats destacades del món empresarial, econòmic, polític i social.

La inauguració d’aquesta nova edició de les Trobades Empresarials de COEVAL ha comptat amb l’assistència i participació d’una nodrida representació del empresariado comarcal, així com la del Regidor de Promoció Econòmica del Ajuntament d ́Ontinyent Pablo Úbeda.

Isabel Reija, que va ser presentada pel ontinyenti Sergio Pomar, President nacional de Fenie Energia, ha pronunciat davant els representants empresarials de COEVAL una intervenció titulada: “:Aquestes preparat per a la revolució de l’energia?, condueixes un elèctric?,emmagatzemes energia?, autoconsumes?saps que és blockchain?pagues amb bitcoin?”, després de la qual s’ha produït un interessant col·loqui entre ella i la representació empresarial de COEVAL, en la qual especialment s’han tractat qüestions que preocupen a les empreses com els costos energètics, les dificultats en l’ampliació d’infraestructures energètiques o el futur de la mobilitat elèctrica.

Javier Cabedo, President de COEVAL ha manifestat que “ ha sigut un luxe que aquesta destacada dona del món empresarial haja inaugurat les Trobades Empresarials de COEVAL que se celebraran durant l’anualitat 2018”. cal destacar del seu brillant curriculum que Isabel Reija és enginyera industrial amb l’especialitat de gestió i organització industrial, compta amb un postgrau en negocis internacionals, en concret el prestigiós Executive Program in International Business, London School of Economics i el Programa Desenvolupe Directiu del IESE, duent a terme també treballs de recerca relacionats amb temes com el de les aliances estratègiques en el sector de l’energia. Actualment és Consellera Delegada i Directora General de Fenie Energia que naix en 2010 i és actualment la comercializadora independent més important d’Espanya, facturant prop de 500.000.000 €, sent els seus principals accionistes els instal·ladors elèctrics, que a més van ser l’origen de la mateixa.

En mobilitat Fenie Energia explica ja amb més de 500 punts de recarrega, sent la companyia que té la major xarxa de punts de recarrega públics a Espanya. En matèria de autoconsumo en 2017 ha dut a terme més de 50 projectes en tota Espanya. Fenie Energia proporciona energia 100% renovable, explicant actualment a Espanya amb dos parcs eòlics i un tercer en projecte. En la seua cartera de clients té prop de 30.000 pimes. “En l’actualitat la nostra cartera supera els 320.000 clients i el nostre principal actiu és la nostra xarxa de més de 2.800 agents energètics en tot el territori nacional “ha posat de manifest Isabel Reija davant els representants empresarials de COEVAL que han participat en la inauguració de la 3a Edició de les Trobades Empresarials de COEVAL.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Recta final per completar la urbanització del polígon industrial Sant Vicent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signava aquest dimecres una sèrie de convenis amb els propietaris de …