COEVAL programa una sèrie d’accions formatives per empreses de la Vall d’Albaida

0

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) ha convocat, en col·laboració amb el Grupo Innova, un programa formatiu que permetrà conèixer la metodologia del lean manufacturing. La convocatòria es porta a terme després de l’èxit que va suposar la notable assistència d’empreses a la recent jornada que al voltant d’aquest tema va celebrar COEVAL, amb l’objectiu d’ajudar a professionalitzar i millorar les empreses de la comarca.

El lean manufacturing consisteix en l’eliminació sistemàtica de tot allò que no aporta valor, entenent com valor allò que el client està dispost a pagar per això. Amb aquestes ferramentes es busca passar de les estratègies a la millora dels resultats empresarials a través dels increments de la productivitat i de la qualitat en els entorns de treball.

S’han programat sessions formatives i tallers pràctics a celebrar entre el 9 de maig i el 20 de juny en la seu de COEVAL (Av. Del Textil, 22-Ontinyent). Entre altres continguts es tractaran les etapes d’implantació d’un model lean, les 5 S, l’estandardització, o el Hoshin Kanri, entre altres.

Les persones interessades podran escollir les sessions formatives que li interessen, podent-se apuntar a una, varies o totes. La inscripció deurà realitzar-se abans del 9 de maig en la següent direcció: coeval@coeval.es, on també podrà ampliar la informació que necessiten.

COEVAL afirma tindre un compromís amb la millora continua de les empreses de la comarca i el territori on estan implantades, la Vall d’Albaida. Per a això ofereix ferramentes de reciclatge professional com el lean manufacturing, temàtica formativa que des de COEVAL es pretén impulsar en el territori perquè les empreses puguin convertir en millors resultats les seves estratègies empresarials.

Publicitat