COEVAL celebra el seu XX aniversari envoltat pel món polític, sindical i empresarial valencians

El President de la Generalitat, Ximo Puig, i el de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, han coincidit en destacar l’esperit emprenedor del sector empresarial d’Ontinyent i La Vall d’Albaida com exemple per a tots els valencians. Puig i Rodríguez encapçalaven ahir en la finca La Clariana l’ampla representació del món polític, sindical i empresarial valencians reunida en el XX aniversari de la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL).

Puig i Rodríguez lliuraven junt al president de COEVAL, Rafael Pla, una sèrie de reconeixements a la trajectòria vinculada al món de l’empresa, que rebien representants del Campus de la UV a Ontinyent, Construcciones Mancebo, INMEVASA i la Funerària Gramage.

En la seua intervenció, Ximo Puig assegurava que l’única manera de fonamentar la prosperitat econòmica a la Comunitat Valenciana “és impulsar una economia productiva com la que es fa a la Vall d’Albaida”. El president agraïa la contribució dels premiats al teixit econòmic valencià, i ha afegit que aquests representen “el millor de la comarca”. Així mateix, valorava l’important paper que ha exercit COEVAL durant els seus 20 anys d’existència perquè “ha contribuït a arrelar l’economia a les comarques”.

Jorge Rodríguez, ressaltava el caràcter novedós que va tenir COEVAL, en ser una patronal intersectorial. El també alcalde d’Ontinyent va ressaltar el paper de COEVAL com a “defensora dels interessos de tot el territori i com a interlocutor, en definitiva, un element vertebrador molt important”. Rafael Pla, va destacar que els actuals són moments “de treballar per la vertebració de la Comunitat Valenciana”, la qual cosa suposa “treballar tots junts treballar per a planificar les infraestructures, de manera que arriben a tots els ciutadans i que estiguen repartides de manera equitativa”.

Entre els més de 200 assistents a l’acte també van estar el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el president dels Corts, Enric Morera; la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Blanca Martín; la directora general de l’Habitatge, Rebeca Torró; i el director del IVF, Manuel Illueca, així com el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar i alcaldes de localitats com Ibi i l’Olleria.

Quant a la representació empresarial i sindical, van assistir els presidents de Cierval (José Vicente González), FEVEC (Francisco Zamora), AVA (Cristóbal Aguado), IBIAE (Pedro Prieto), Càmera València (José Vicente Morata), el president i director de Caixa Ontinyent (Antonio Carbonell i Vicente Penadés), i els secretaris generals a la Comunitat Valenciana de CCOO, Paco Molina, i UGT, Ismael Sáez.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 170 empreses conformen l’oferta sanitària de qualitat en productosemergencias.com by ATEVAL

ATEVAL va posar en funcionament el passat 14 d’abril la seua plataforma online promocional www.productosemergencias.com, …