728×90 caixa onti estiu

Adjudicat la redacció del projecte de millora del CEIP Martínez Valls

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat per 102.000 euros (85.212,84 euros més l’IVA) la redacció del projecte d’obra de reforma i ampliació del CEIP Martínez Valls a la UTE local Gisbert-Vallet i Gisbert. Es tracta d’un nou pas en la consecució d’estes obres incloses al pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat gestionat pel consistori ontinyentí, i que contempla ampliacions d’aularis, construcció d’un gimnàs i diverses reformes al centre per un valor superior als 2 milions d’euros.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha explicat que l’adjudicació del projecte d’obra, que arriba després d’un procés de treball que ha implicat a diversos departaments municipals com l’Oficina Tècnica, Intervenció, Contractacions i Educació, “suposa un nou pas endavant als tràmits necessaris per per fer realitat un canvi molt gran al centre, dins del tsunami educatiu que anem a viure esta legislatura a la qual per fi anem a veure adaptats els nostres centres a les necessitats educatives del segle XXI”, manifestava.

L’adjudicació del projecte d’obra i la seua execució donarà pas posteriorment al procés de licitació d’unes obres que inclouen acutacions als dos edificis originals del centre, datats en 1985. L’aulari d’infantil, que va ser objecte d’una ampliació de dues unitats al voltant de l’any 2000 arran de la implantació del primer cicle d’infantil de 3 anys, serà objecte d’una nova ampliació de dues unitats per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores a la climatització i als aseos. Pel que fa a l’aulari de primària es planteja la construcció de nova planta d’un gimnàs amb vestuaris per a completar el programa del perfil de 12 unitats. Es planteja també millores als aseos, canvis a la xarxa elèctrica , i actuacions de reparació en general per a garantir la durabilitat de l’edifici.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dalmau afirma que la sostenibilitat en habitatge passa per la rehabilitació

Aposta per lluitar contra el despoblament a través del condicionament dels habitatges amb ajuda institucional