02/12/2023 - 17:17
Més

  El Consell d’Usuaris del CIM de Sant Rafel renova els seus representants

  Altres notícies

  L’Assemblea General d’Usuaris del Centre Integral de Majors (CIM) del barri de Sant Rafel d’Ontinyent ha dut a terme el procés de votacions per elegir els nous membres del seu Consell d’Usuaris. Es tracta d’un Consell coordinat pels regidors Paula Soler (Política per a les Persones); José Rafael Sanchis (Majors Actius), el tècnic municipal de Benestar Social i amb representació dels diferents grups que fan ús del centre, per tal de coordinar les diferents activitats que es porten a terme al CIM.

  Els usuaris i usuàries que han exercit el seu dret al vot (entre els quals ha estat José Rafael Sanchis), han pogut decidir els seus representants entre els dos candidats a cadascuna de les comissions (pilates, ioga, manualitats, sevillanes, gimnàstica de manteniment, coral, etc). Sanchis agraïa els usuaris i usuàries la seua participació i predisposició a mantenir-se actius a esta fase de les seues vides.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -