728×90 caixa onti
Home > Cultura > L’ontinyentí Pedro Galisteo torna a ser guardonat als Premis Internacionals de Fotografia
Pedro Galisteo, fotògraf.

L’ontinyentí Pedro Galisteo torna a ser guardonat als Premis Internacionals de Fotografia

El fotògraf ontinyentí Pedro Galisteo ha sigut guardonat amb una Menció d’Honor als International Photography Awards de l’any 2017.

Galisteo, qui rep aquesta menció per quarta vegada, ho ha aconseguit amb un treball, inclòs dins la categoria “Tradicions i Cultura” del concurs, que porta per nom ‘The resistance of urban dance’.

Ací el fotògraf aborda i immortalitza els pocs grups de dansa urbana espanyols que encara perduren en l’actualitat, després que l’auge d’aquest moviment a Espanya es produïra en la dècada del 90. Les fotografies del treball, així com una breu explicació d’aquest, es poden veure al següent enllaç: www.photoawards.com/winner/zoom.php?eid=8-145892-17&count=0&mode.

Guardons als International Photography Awards

El seu recorregut d’èxits va començar en 2014, quan va aconseguir la primera Menció als International Photography Awards, en la categoria de Notícies generals, per un reportatge relacionat amb els xiquets amb càncer de l’hospital de Toledo. En 2015 va rebre dues Mencions, una per un reportatge sobre xiquets amb distròfia muscular, i altra sobre les Falles, immortalitzades a través d’un casal de Benimaclet. Pel que fa a 2016, un reportatge sobre els Moros i Cristians d’Ontinyent, des de l’interior de la comparsa Cides, li va fer obtenir el segon premi del concurs en la categoria de Tradicions i Cultura.

Galisteo també va ser reconegut el passat any al Concurs Internacional de Fotografia SUN Silk Road University Network PHOCOS 2016 de la Ruta de la Seda.

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Habiliten una marquesina a la parada de bus de Daniel Gil davant la petició dels usuaris

Familiars d’usuaris del Centre de Dia per a persones amb discapacitat havien demanat alguna acció per protegir-los del vent i la pluja mentre esperen el bus