Home > Cultura > Música i dansa > L’Olleria acull el XIII Curs de música internacional Vila de l’Olleria-CIMVO

L’Olleria acull el XIII Curs de música internacional Vila de l’Olleria-CIMVO

L’Olleria acollirà del 28 al 30 d’abril el XIII Curs de música internacional Vila de l’Olleria, conegut com CIMVO. Un curs en el que participaran alguns dels millors trompetistes del moment com ara el professor del Conservatori de Bordeus Frank Punchini, el professor italià Marco Pierobon, el valencià Raúl Garcia i un dels trompetistes més importants de tota Àsia i titular de la càtedra del conservatori central de Pekin, Dai Zhonghui.

El curs està obert a trompetistes de totes les edats i nivells, des dels que encara estan estudiant, fins els que ja han acabat. “ Des de l’organització volem que tots els trompetistes que vinguen al curs puguen compartir coneixements amb grans Mestres com estos. És una ocasió única, ja que és la primera vegada que estaran els tres junts a Espanya”, explica José Chafer, Director Artístic del CIMVO.

Al curs hi haurà classes individuals i col·lectives, a més de conferències i un el dissabte 29 a les 20 h. al Goya en el que participaran professors, alumnes i la Banda . Un  en el que s’interpretaran peces per primera a Espanya, “i que estarà obert a tots aquells amants de la música que vullguen gaudir d’un  extraordinari, ja que poques vegades es té l’oportunitat de poder escoltar a tants Mestres de la trompeta tocant junts. Per això, m’agradaria convidar i animar a la gent a que ompliga el Teatre Goya, que de segur que gaudiran amb el programa que s’ha preparat”, afirma Héctor Such, regidor de Cultura.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Meruts Festival d’Ontinyent s’acomiada temporalment

No hi haurà Meruts Festival 2017. Després de 10 edicions, el concert alternatiu de la …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *