728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > AD LIBITUM formarà un gran cor participatiu pel seu 20 aniversari

AD LIBITUM formarà un gran cor participatiu pel seu 20 aniversari

Aquest any AD LIBITUM celebra el seu 20 aniversari i per celebrar-ho, al llarg de l’any ha organitzat diferents activitats i concerts. És el cas del cor participatiu que formarà amb professors, alumnes, familiars i amics i que interpretarà ‘Joanot i l’indi’, un conte musical composat expressament per a l’ocasió pel compositor i professor de la casa, Saül Gómez, i dirigit per Raul Belda i Jose Luis Castell ‘Pepelu’.

La iniciativa, que tindrà lloc en dos concerts el 26 i el 28 de juny a les 19:30 h. a la sala Gomis d’Ontinyent i al Teatre Avenida de Bocairent, respectivament, està pensada com una activitat enriquidora, que busca integrar a totes aquelles persones que, tenint o no coneixements musicals, vuiguen experimentar i gaudir de la música.

En aquest sentit, totes aquelles persones interessades d’aquest cor han de contactar amb AD LIBITUM al 96 291 42 24 o a info@adlibitum.es abans del 2 de juny, data del primer assaig.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida acollirà les I Jornades d’igualtat i coeducació

El 29 i 30 d’octubre se celebraran a Ontinyent aquestes jornades organitzades pel Cefire de Xàtiva, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida