728×90 caixa onti
Home > Cultura > Moros i Cristians > Els “Chanos” motiven la campanya “Correbars”

Els “Chanos” motiven la campanya “Correbars”

Els Chanos, motiu de l’any del Centenari, han organitzat un Correbars per al pròxim 16 de juny. Es tracta d’un recorregut amb xaranga pels bars més emblemàtics situats entre La Glorieta i la plaça de l’Ajuntament. Cada bar participant oferirà una tapa elaborada especialment per a l’ocasió, i una beguda per a sufocar la calor.

Com no podia ser d’altra manera, el recorregut finalitzarà a la seu, on oferiran l’última tapa i beguda amb la companyia d’unes horetes de xaranga. Posteriorment hi haurà discomòbil fins a les 19.00 de la vesprada i moltes sorpreses per a acabar d’arredonir la jornada. Per poder participar s’ha d’adquirir un tiquet per tant sols 20eu, a la venda en la seu dels Chanos a la Placa de Baix 50, els dissabtes de 17 a 19h. També es poden adquirir al Centre d’Estètica IO a l’Avinguda Almaig 36, entre setmana i en horari comercial.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i Diputació posen a punt la Casa de Cultura d’Ontinyent per acollir grans exposicions

L'obra ha suposat una inversió de 360.000 euros cofinançats al 50% pel programa d’Inversions Financerament Sostenibles