08/12/2022 - 17:30
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsEstrena del sainet “El talisman” de Quatresants per els festers de Sant...

  Estrena del sainet “El talisman” de Quatresants per els festers de Sant Esteve

  El pròxim divendres 15 de juny, a les 10:30 de la nit tindrà lloc, al teatre Echegaray d’Ontinyent,  l’estrena del sainet “El talismán” de Quatresants.

  Des de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, continuant en la tasca d’extensió de les seves activitats més enllà de les vinculades en la conservació de l’Ermita de Sant Esteve i la celebració de la tradicional romeria,  volem convidar al públic en general a la representació d’aquest Sainet que s’inclou dintre de la programació d’actes a realitzar en motiu de les festes d’aquest any.

  Al mateix temps volem donar a conèixer que continua la difusió internacional de l’obra “Avern” composada per Saül Gómez Soler en motiu del 350 aniversari de l’ermita de Sant Esteve que serà interpretada com a obra obligada al festival de música de Aargaver en el Rhin en la ciutat suïssa de Laufenburg que tindrà lloc a finals del present mes de juliol.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit