728×90 caixa onti
Home > Cultura > 20.000 persones visiten el Centre Cultural Caixa Ontinyent en 2017

20.000 persones visiten el Centre Cultural Caixa Ontinyent en 2017

Prop de 20.000 persones han assistit al Centre Cultural Caixa Ontinyent durant el 2017, un any que ha albergat 188 activitats en les quals han participat 113 col·lectius diferents i que confirma el dinamisme del centre en estos set anys en funcionament.
Al llarg de l’any ha acollit 10 exposicions, 39 conferències, 31 concerts, 9 activitats formatives, 10 projeccions i 89 esdeveniments més entre reunions diverses i activitats internes de la pròpia caixa.

En 2018 es preveu mantenir la quantitat i varietat en la seua activitat. Així, entre les activitats previstes més immediates es troba la conferència “La Física en pantalons vaquers” del programa Unisocietat (18 de gener), el cap de setmana de “Meditació i Salut” organitzat pel Centre d’Estudis de Budisme Tibetà a Ontinyent (del 26 al 28 de gener), les jornades de l’Escola de pares organitzades per l’Associació per a l’Educació i la Inclusió de Persones en l’Espectre Autista, INCLOU-TEA (de gener a juny en diferents sessions), i l’exposició “Històries de Baaneere” de Xavi Ferragut (del 2 al 25 de febrer).

Caixa Ontinyent va posar en funcionament el Centre Cultural Caixa Ontinyent en el 2010 com a emblema del 125 aniversari. En estos anys, el centre ha acumulat gran quantitat d’actes i activitats, convertint-lo en un referent cultural a Ontinyent i a la Vall d’Albaida.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

33 representacions, 15 companyies i 19 municipis participaran en la XXXIV Mostra Internacional de Titelles

• Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels Alforins acolliran tallers pràctics per a públic infantil i adult