30/05/2024 - 15:58
Més

  El periodista Vicent Marco presenta el seu llibre “De categoria” a Agullent

  Altres notícies

  El periodista Vicent Marco, popular pel seu treball esportiu en Ràdio Nou,  presentarà aquest dijous 13 d’octubre a Agullent el seu llibre “De categoria(internacional)” a l’auditori municipal d’Agullent a les 19:30 hores.

  En to distés, en el seu llibre, Marco fa un repàs pel que ell opina que són els  trets característics dels valencians. Així, a través d’un seguit d’articles, repassa temes com la identitat, els tòpics, les diferències entre els pobles i les ciutats, i la imatge que es té dels valencians. El llibre segueix amb la llengua, tant per escrutar la nostra manera de parlar castellà, com per tractar les curiositats, expressions i paraules més delicioses del valencià.

  Segons ha explicat el periodista Vicent Marco, al llibre i a la presentació d’aquest dijous 13 d’octubre a Agullent,  “també hi ha un espai dedicat a la gastronomia, amb la torrà, el cafenet, la paella, els arrossos, les picaetes i tants altres elements característics de la nostra cultura culinària disseccionats”, comenta. “

  Vicent Marco és un periodista valencià autor del bloc vicentmarco.com, narrador a VCF Radio, col·laborador a Culturplaza i ex presentador de la Taula Esportiva de Ràdio Nou. El llibre “De categoria”, que ha estat editat per l’editorial Sargantana, es presenta a Agullent en el marc de les activitats culturals dirigides a tota la població, tot i que integrades en la desena Setmana del Major.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -