20/04/2024 - 13:04
Més

    L’avinguda del Tèxtil queda ignaugurada

    Altres notícies

    Rebeca Torró veu poc elegant que l’exalcaldessa anunciara la data de finalització de les obres una setmana abans

    La segona fase de la remodelació de l’Avinguda del Tèxtil d’Ontinyent, que demà s’obrirà al trànsit de vehicles, reduïrà de manera notable el temps d’accés i eixida de la població cap a la autovia central, i eliminarà gran part dels embussos que es produeixen en hores punta.

    Açò serà possible, segons ha apuntat la regidora de Territori, Rebeca Torró, gràcies a què s’ha duplicat el nombre de carrils en cada sentit de circulació, dos a cada banda, separats per una tanca central. Al costat dels carrils exteriors s’ha construït també una tanca que separarà la calçada d’un carril de 2 metres d’amplada destinat a l’ús compartit de vianants i ciclistes. S’ha instal.lat, a més, nou d’enllumenat format per columnes de 10 metres d’alçada. De la resta de l’obra quedarà pendent la plantació de palmeres i l’ajardinament que, en principi, no es contemplava però que finalment s’ha aconseguit, tot i que com que no afecta al trànsit s’ha optat per obrir l’avinguda per evitar més molèsties.

    Segons ha apuntat la regidora Rebeca Torró, aquesta segona fase d’urbanització de l’Avinguda del Tèxtil -amb una inversió de 1,1 milió d’euros del Plan Confianza-, s’ha avançat a la data prevista inicialment, i ha assenyalat que la remodelació de l’avinguda del Tèxtil és un projecte llargament esperat, perquè, segons ha recordat, va ser iniciat fa dues legislatures pel govern que encapçalava el socialista Manuel Reguart, ha afegit.

    Rebeca Torró destacava que “estem contents perquè el termini inicial de l’obra era de 8 mesos, i s’acabarà un mes abans” i explicava quel’obra suposarà a més a més “una millora substancial” no sols per al trànsit rodat, sinò també per al trànsit peatonal i de ciclistes, i també de la xarxa d’aigües pluvials, sobre la que s’ha aprofitat per actuar, ha explicar Torró.

    Torró: “d’una exalcaldessa s’espera que es comporte d’una manera més respectuosa”.

    Per altra banda, la regidora de Territori i portaveu socialista a l’ajuntament, considera “molt poc elegant” que l’exalcaldessa Lina Insa anunciara la setmana passada als mitjans de comunicació la data de finalització de les obres de l’Avinguda del Tèxtil. Creu Rebeca Torró que Insa ha tornat a demostrar, amb aquesta actitud, que “no té sentit del ridícul” i que “el traje li venia massa gran”, per tant, els ciutadans “han encertat en incapacitar-la políticament per a continuar al front de l’ajuntament”. Segons Rebeca Torró, “d’una exalcaldessa s’espera que es comporte d’una manera més lleial i respectuosa cap a la institució que ha representat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -