29/03/2024 - 12:07
Més

    Les obres de millora d’urbanització de l’Avinguda del Tèxtil s’obrirà al trànsit el 2 de novembre

    Altres notícies

    El proper dimecres 2 de novembre, i per tal de descongestionar el trànsit i millorar la circulació a la ciutat, s’obrirà l’Avinguda del Tèxtil, la millora d’urbanització s’ha realitzat a través del Pla Confiança de la Generalitat i ha suposat una inversió de 923.316,88 euros. Des del PP han mostrat la seva satisfacció ja que es posa de manifest el que és una realitat, una inversió més de la Generalitat a la ciutat d’Ontinyent.

    Inclosa en el Pla Confiança de la Generalitat, amb un cost d’un milió d’euros, compleix els terminis i s’obre per necessitats de la circulació

    L’obra, que ha complert tots els terminis en el seu desenvolupament i per a la qual el PP ha realitzat el seu seguiment, suposa una important millora d’urbanització de l’avinguda del Tèxtil i dóna continuïtat a les obres executades en la primera fase.

    El tram sobre el qual s’ha actuat està limitat pel carrer de la Trama i el carrer del Tint, en total 22,40 metres centrals de la via. Segons la portaveu del PP, aquestes obres milloren considerablement tant el trànsit rodat com el de vianants i el ciclista a la zona “assenyala Lina Insa.

    A través d’aquesta actuació s’han creat dos nous carrils de circulació separats per una illeta central i una zona de dos metres d’amplada destinada a l’ús compartit de vianants ciclistes; igualment s’han realitzat obres al clavegueram i enllumenat.

    L’obra ha millorat convenientment l’estètica de la zona “creant un accés agradable a la població”. Així mateix, i entre altres millores, s’ha proveït la senyalització, tant horitzontal com vertical, i la construcció d’un muret de contenció realitzat amb formigó armat per salvar el desnivell existent a l’altura de l’empresa Colortex.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -