Quatretonda construirà el seu propi tanatori municipal

Els veïns de Quatretonda tindran el seu propi tanatori municipal, previsiblement el pròxim any, després de la construcció d’un centre funerari en un antic magatzem de la localitat gràcies a la inversió de la Diputació de València.

“Una de les prioritats de la ciutadania, sobretot per a la de major edat, és la construcció del tanatori”, ha manifestat Amigó. En paraules de la vicepresidenta, “tant l’alcaldessa com l’anterior alcalde han arreplegat aquest desig i, després de la realització d’una consulta ciutadana, invertiran els fons provincials per a edificar un nou magatzem municipal i una vetla”.

Amb una ajuda de 219.856 euros, l’Ajuntament està en procés de rehabilitació d’un antic magatzem municipal de 750 m2, dels quals es destinaran aproximadament 200 a la vetla. Concretament, la Corporació provincial ha destinat, a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), 108.205 euros en la primera fase de reconstrucció de l’edifici, i 111.651 euros a la segona fase. Després de la realització de les obres i amb els PPOS de 2018, s’iniciarà una nova fase per a construir, en una part del magatzem, el tanatori municipal.

Així mateix, el municipi de La Vall d’Albaida va realitzar una consulta popular per a que els veïns i veïnes de la localitat foren els qui decidiren en què invertir els pressupostos. Per la seua banda, l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, ha assenyalat que la construcció del tanatori municipal “va ser la proposta més votada en el segon procés de participació ciutadana”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Beniatjar i Quatretonda, les pròximes cites a “Entre Muntanyes”

El dissabte 29 es durà a terme la ruta de “Les sendes perdudes” a Beniatjar i el diumenge 30 la ruta “Quatretonda pel pla”