Montaverner adquirix polars per als alumnes del seus centres educatius

0

L’Ajuntament de Montaverner ha adquirit prop de 150 polars que ha repartit entre tots els alumnes d’Infantil i Primària del CEIP Dr Esplugues i de la Escoleta Municipal Tunetes i Tunets.

L’objectiu és combatre el fred dels mesos d’hivern davant la necessitat d’obrir les finestres dels centres educatius per a frenar al coronavirus. Els centres han de complir amb el protocol de ventilació que marca la Generalitat i a les aules, en ser obligatori el ventilar cada cert temps, la temperatura és molt freda.

Segons l’Alcalde, Jorge Boluda, “tant els alumnes, com els docents i no docents estan fent un gran esforç adaptant-se a la situació actual. Des de l’Ajuntament volem tenir aquest detall amb cadascun d’ells per a fer més confortable l’aprenentatge dels nostres escolars en els centres educatius. A més, és una peça còmoda i que poden utilitzar en qualsevol moment”.

L’Ajuntament també proporcionarà purificadors d’aire, que juntament amb els facilitats per la Conselleria, ajudaran a oferir més seguretat tant a professors, com a alumnes i famílies.

Publicitat