Imatge d’arxiu de la població de Montaverner

El govern de Montaverner renuncia al sou de març per fer front al Covid-19

L’equip de govern ha decidit avui en la junta de govern telemàtica, destinar les retribucions dels quatre regidors i la part proporcional del sou de l’Alcalde, a mesures per a fer front al Covid-19. Amb aquesta quantitat es pagaran els productes de neteja i desinfecció dels carrers i locals del municipi així com per a comprar EPI´s per als treballadors municipals.

Des del primer moment l’Ajuntament de Montaverner ha pres mesures que busquen la prevenció, mitigació i control dels danys que pugui causar el virus en el municipi.

Des de l’Ajuntament de Montaverner hem estat dels primers a reaccionar amb la desinfecció de carrers i edificis municipals, a prestar tota l’ajuda possible a persones majors i/o dependents, ajuda psicològica i també implantant mecanismes de teletreball per al personal de l’administració local i a donar tota la informació que hem anat recaptant en relació al COVID-19 i a les seves conseqüències en la nostra població. A més, des del primer dia de confinament s’està animant a la població amb música i activitats esportives a través del bàndol i de les xarxes socials.

Els polítics hem de ser els primers a donar exemple i ajudar en el que puguem als nostres veïns. Tot l’equip de govern està aportant el seu granet de sorra en aquests moments per a facilitar les coses a tots i estem disponibles les 24h del dia perquè ningú es pugui sentir només.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hui dissabte es projecten els tres primers finalistes de MON-DOC

A les 18.00h comencen, amb ‘Hijas de Cynisca’, les projeccions dels documentals que opten als premis …