19/07/2024 - 7:31
Més

  La Vall d’Albaida present en FITUR 2024 per oferir una proposta novedosa i “deixar-te seduir”

  Altres notícies

  La Vall d’Albaida torna un any més, i de manera presencial, a la fira de turisme internacional FITUR, una fira que concentra a tota la industria turística i que marca les tendencies de tota la campanya turística del 2024. Fitur és una de les grans cites anual del sector turístic que celebra la seua 44 edició en Madrid del 24 al 28 de gener.

  Fitur CV 2024 compta amb 2050 m2 a l’estand principal ubicat al pavelló 7 i està distribuït, com en anys anteriors, en 3 illes: una primera, amb dos annexos, on s’exposen les set marques turístiques; una segona illa per a les empreses; i la tercera amb una Plaça Central que albergarà presentacions i activitats. La Vall d’Albaida està ubicada dins de la marca turistica Valencia Turisme-Diputació de València. El disseny de l’estand està inspirat en l’essència d’aquesta terra acollidora sota el lema ‘Actitud Mediterrània’ que convenç tothom per viure l’experiència del viatge a la Comunitat tal i com apunta Nuria Montes, la Consellera d’Innovació, Industria, Comerç i turisme de la Comunitat Valenciana.

  ASÍ ES FITUR CV 2024 – Turisme CV Magazine

  El departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida es presenta amb una proposta molt potent. Primer amb la presentació del nou vídeo promocional i turístic “Deixa’t seduir”, que tan bona rebuda va tindre a les xarxes socials. i segon, per l’ampla agenda institucional i MICE – turisme de reunions: Meetings (reunions), Incentives (incentius), Conferences (conferències) i Exhibitions (exhibicions), sent fonamental per a les empreses, entitats i organitzacions que busquen facilitar intercanvis comercials, promoure networking, promocional el territori, oferir experiències úniques, i recerca de partners o col·laboradors entre altres.
  Així donc, el departament de turisme estarà inmers en una amplia agenda de reunions amb majoristes, minoristes, tour operadors i empreses especialitzades del sector.

  Hui, dimecres 24, la jornada està centralizada en l’agenda de la diputació de València. A les 16:30h El president de la Diputació de València, Vicent J. Mompó Aledo i el diputat de Turisme, Pedro Cuesta, visiten els estand de la provincia de València i més concretament el la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. A les 17:00h València Turisme presentarà la nova campanya turística en la plaça Central i finalment, a les 18:30h la ciutat d’Ontinyent presentarà la marca gastronòmica i realizarà una degustació del productes Ontinyentis de la má de l’associació d’hostalers d’Ontinyent.
  Demà dijous, 25 de gener, serà el torn de la Comunitat Valenciana. A les 10.00h el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón realitzarà el recorregut institucional pels estands de la Comunitat. A les 12:00h està previst l’acte institucional d’entrega de Premis Creaturisme. Així mateix, el departament de Turisme de la MMVA, a les 13:30h recollirà el tercer premi a nivell nacional en la categoria Millor Equip Sicted en la sala N113 i N114 de centre de convencions Norte d’Ifema de la mà de la Secretaria d’Estat de Turisme i la FEMP. “Aquest premi és fruit de l’esforç, constancia i bona gestió del departament de turisme en materia de qualitat turística”, ha indicat el president en funcions de la MMVA, Gonzalo Català.

  Durant la vesprada es realizaran dos presentacions, una per part d’Alfarrasí, amb el Cilce Internacional de Música – Nits a l’Ermita amb la direcció artistica a càrrec del músic i clarinetista Carlos Casanova. “Es tracta d’una Cicle de Música Internacional amb estils tan variats com el jazz, el pop i la música clásica, amb concerts de prestigi i alt nivell com com els ofertits per Violincheli Brothers, Gradus Jass, Sarah Rope i Nancy Fabiola Herrera.que deelitaran al public existent i no deixaran indiferent a ningú” ha destacatha indicat el Conseller i Alcalde d’Alfarrasí Ismael Sanvíctor, així mateix, ha afegit” es tracta d’un esdeveniment mai vist fins el moment al poble i amb musics de gran renom que esperem que aquest cicle es consolide any rere any”

  I l’altra presentació , per part de Turisme Vall d’Albaida que es presentarà l’espot publicitari “Deixa’t seduir” amb la finalitat d’atraure als turistes cap a la nostra comarca. Deixa’t seduir a la Vall d’Albaida 2023

  Dijous, divendres, dissabte i diumenge serà el torn de MICE, un total de 24 reunions es mantindran en la taula de reunions i en el mostrador de Turisme Vall d’Albaida amb empreses: Infoturist-Insyde, Dielmo 3D, Soluciones GVAM, Territorio Emprendimiento, StartupVillage, Optimizdata, Fun anbs tickets, Mapa Group Travel, Open ideas, Sienconsulting, Sismotur, Intel·ligència turístca, Atmovilitat APP, Creaturisme TCV, Redforts, Unblock, Doyoubike, Tribile Travel, Love Cycling, Cycle Tours Agencia, Funbici-cicloturismo CV, Triptotripvalencia , Vosonm entre altres.

  La proposta turística de la Vall d’Albaida es presenta com una invitació irrefusable a explorar una comarca rica en diversitat cultural, patrimonial, natural, gastronòmica i festiva. Amb un enfocament que posa l’èmfasi en despertar els sentits i oferir una experiència vivida en primera persona, la comarca aspira a convertir-se en un destí preferit per als amants del viatge autèntic i enriquidor.
  El president de la Vall d’Albaida ha destacat que la comarca no només ofereix una combinació única de tradicions culturals i patrimonials, sinó que també captura la bellesa natural del seu entorn. Des dels paisatges muntanyosos fins als rius serpentejants i els boscos exuberants, la natura en la Vall d’Albaida es presenta com un escenari perfecte per a tots aquells que busquen una escapada relaxant en contacte amb la natura. El senderisme, el cicloturisme, l’albirament d’aus, l’art rupestre són l’escenari idione per a deitar-se en la nostra comarca.
  La promoció turística de la Vall d’Albaida esdevé fonamental per a donar a conèixer aquesta riquesa i diversitat als viatgers. A través d’iniciatives innovadores i estratègies de màrqueting efectives, la comarca busca establir-se com un destí imprescindible per a aquells que busquen una experiència autèntica i completa, ha destacat el Conseller.
  Amb un compromís de qualitat constant i amb la preservació de la seua herència cultural i natural, la Vall d’Albaida espera acollir i seduir els visitants, brindant-los una oportunitat única de descobrir i gaudir de tots els seus atractius.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -