Finalitzen les obres de millora del Polígon industrial del Carrascot de l’Olleria

0

Tal i com estava previst, han finalitzat ja les tres actuacions de millora que s’han portat a terme, en els últims mesos, al Polígon industrial del Carrascot de l’Olleria. La última a fer-ho ha sigut la regeneració de diferents zones verdes, així com la construcció d’una barrera vegetal entre la carretera i el polígon. L’objectiu d’esta actuació, que al igual que la construcció del dipòsit contra incendis i el circuit tancat de videovigilància ha estat subvencionada per l’IVACE, és millorar la imatge del polígon fent se siga més agradable tant per a les milers de persones que treballen en ell, com per als nombrosos clients que acudeixen a diari.
S’ha regenerat la zona amb espècies autòctones, a les que se s’ha col·locat una malla de llenç biodegradable perquè ajude al seu creixement al mateix temps que es protegeix el medi ambient. També s’ha finalitzat el tram de carril bici que faltava entre el polígon i el camí d’Alfarrasí

El dipòsit contra incendis també està acabat
En uns dies s’omplirà també el dipòsit contra incendis que s’ha construït al polígon. Li caben un milió de litres d’aigua que ajudaran a sufocar les flames, en cas d’incendi en alguna de les naus del polígon. “La xarxa d’aigua que tenim no tenia suficient pressió, per a sufocar un incendi en cas de necessitat, un problema que queda totalment solventat amb este dipòsit que permetrà als bombers poder atacar les flames amb la major brevetat possible”, afirma Ruth Martínez, Regidora d’Urbanisme.
Estes dues actuacions tenen un pressupost superior als 721.000 €, subvencionat al 100% per l’IVACE.

Publicitat