valencia turisme fitur

“Entre Muntanyes” inicia octubre amb rutes a La Pobla del Duc i Salem

El programa de senderisme organitzat per les Mancomunitats de Municipis de la Vall d’Albaida i l’Alcoià-Comtat donarà inici, aquest cap de setmana, al mes d’octubre amb dues rutes a La Pobla del Duc i Salem. Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida han destacat la bona acollida que estan tenint aquestes rutes un any més, superant moltes vegades el centenar de participants cada cap de setmana.

El pròxim dissabte dia 5, la Pobla del Duc oferirà “La ruta de les heretats”. Un recorregut que eixirà a les 9:00 hores des de l’Ajuntament i passarà pel camí de la Font Minyana i Ca Sarrient, entre altres racons. Serà una excursió de 10,5 kilòmetres, 4 hores de duració aproximada i un nivell de dificultat mig-alt.

Pel que fa al diumenge, els participants podran gaudir a Salem de “La senda dels Nevaters”. L’eixida serà a les 9:00 hores des del consistori, on s’iniciarà la ruta fins a l’alt de la Barcella. En aquest recorregut es podrà descobrir un conjunt de pous, caves i neveres com la del Castellet o la del Paller, entre altres. Seguint per la font de la Barcella i el barranc de les Coves s’arribarà a la caseta del Sastre. A l’excursió també es podrà gaudir de les restes de l’antic santuari ibèric i de les del castell islàmic, datat entre els segles XII-XIII. Aquest recorregut tindrà 10 kilòmetres, 5 hores de duració aproximada i dificultat mitjana-alta.

Des del departament de Turisme animen a tota la ciutadania a participar d’alguna de les 18 rutes que encara queden programades fins al 15 de desembre. Cal recordar que encara que les rutes són gratuïtes cal inscriure`s a través del formulari https://goo.gl/t3RqUno de la web www.valldalbaida.com.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

6 municipis gaudiran de l’inici de la Mostra Internacional de Titelles

Avui dijous s'inicia la Mostra Internacional de Titelles, que en aquesta primera jornada inclou 5 representacions i un taller pràctic