Bocairent adapta la imatge corporativa als nous formats comunicatius

L’Ajuntament de Bocairent va completar aquest dimecres, 1 de juliol, el procés de redefinició de la seua imatge corporativa iniciat l’any 2018. D’aquesta forma, el consistori aposta per una proposta “més simplificada en forma i en quantitat de colors per a facilitar la seua reproducció en diferents mitjans i una comunicació unificada i més fluïda entre l’entitat i la ciutadania”, tal i com recull el manual d’aplicació.

No obstant això, aquesta opció “no suposa abandonar l’escut heràldic oficial que quedarà per a les grans ocasions”, en paraules de l’alcalde Xavier Molina, qui palesa “la necessitat que teníem d’adaptar els nostres símbols per la manca d’una uniformitat i la diversitat de suports on anaven quedant inserits”. Així doncs, el primer edil explica “que comptarem amb arxius en diferents formats informàtics que ens facilitaran l’ús, al mateix temps que comptarem amb una normativa d’identitat visual per tal de normalitzar i vetllar per una utilització correcta”.

La proposta dissenyada per l’estudi local Alesc Comunicació manté la forma quadrilonga de punta redona amb les dos torres sobre riu en el seu interior rematada amb el cairó d’or amb quatre pals de gules i dos claus. Igualment, la corona reial oberta segueix completant el conjunt que aposta pel blau en la seua totalitat i per la tipografia ‘Candara’ per a la identificació de l’Ajuntament així com de les diferents àrees municipals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El veïnat de Bocairent rep màscares personalitzades per empreses locals

L’Ajuntament de Bocairent va començar aquest dilluns, 25 de maig, el repartiment de màscares homologades …