Montaverner demana la no retallada en horaris ni les inversions en la línia Xàtiva-Alcoi

Esta setmana, des de l ́Ajuntament de Montaverner, demanaran a les autoritats competents que no retallen els horaris de la linea de tren Xàtiva- Alcoi “ja que amb els nous horaris que començaren a aplicar-se el 22 de juny s ‘ha reduit la frequència de pas d’este tren.

D’aquesta forma, denuncien el mal servei que està prestant Renfe en aquesta línia de tren Xàtiva-Alcoi ja que el tren ha deixat de passar en repetides ocasions i no sh’a avisat a l’Ajuntament per a justificar-ho, deixant tirats els mateixos usuaries a l’espera del tren posterior, provocant desconfiança en el servei, obligant-los a utilitzar el transport particular o cercar altres alternatives.

Des de l’ajuntament assenyalen que “Renfe pot pensar que no hi ha trens perquè no hi ha gent, però des de l’Ajuntament es veu des d’una altra perspectiva. No hi ha gent perquè no es presta un servei eficient. Si que és veritat que des d’aquest Ajuntament s’han fet reiterades campanyes defensant el transport públic, però ara com la línia Xàtiva-Alcoi és una línia en decadència i total abandonament tan sols pot reafirmar-se en què Renfe no presta un bon servei en la línia. La deixadesa de Renfe en els pobles de l’interior ens provoca que ens quedem amb una connexió entre ells i València capital molt deficitària. Quedem a l’espera que se solucionen el mes aviat possible aquests problemes i que tots els pobles afectats ens unim de manera ferma en la defensa del nostre tren”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Montaverner reparteix als xiquets una màscara i un diploma pel seu bon comportament durant el confinament

Aquesta setmana, els regidors de l’equip de govern han repartit més de 200 màscares infantils. …