01/12/2023 - 21:38
Més

  Bellús inicia les seues festes patronals post‐covid

  Altres notícies

  Arriba setembre i els preparatius per a festes es perceben en totes les cases de Bellús. Divendres passat dia 9 de setembre, s’iniciava la setmana cultural amb la conferència del “5é Centenari de la Batalla de Bellús” i la sala polivalent la Cooperativa s’omplia de públic. Situació que es repetia el dissabte amb la inauguració per part de les Festeres i Festers de l’exposició fotogràfica “Temps era Temps” que ells mateixos havien preparat en el Centre Cultural de Majors.

  L’Alcaldessa Susana Navarro, juntament amb el seu equip de govern el dissabte expressaven el molt contents de veure l’acolliment i la gran participació de veïns i visitants en tots dos actes.
  Les Festeres i Festers, han realitzat una programació dirigida a tots els públics, i el dijous 15, està prevista l’obra de teatre “Pensionistes” comèdia de Gabriel Esparza, a les 22:30h a la sala polivalent la Cooperativa.

  El divendres 16 de setembre amb la cercavila, la recollida dels Festers i Festeres, i amb el tret d’una traca es donaran per iniciades les festes de 2022.

  El dissabte 17 de setembre, dedicat a Santa Ana, excelsa patrona dels Belluseros i Belluseras, tindrà lloc a les 18:15h l’entrada de Moros i Cristians, amb la desfilada de les comparses que ompliren d’alegria i colorit els carrers.

  El diumenge 18 de setembre, se celebrarà la festivitat del “Santísim Crist de la Bona Mort”, destacant la solemne processó catalogada des de 2019 com a festa d’interés turístic provincial de la Comunitat Valenciana, que s’iniciarà a les 20:30h amb la inestimable participació de la “Associació de tiraors de coets de la processó del Crist”.

  El dilluns 19, dia dels Sants de la pedra Abdon i Senen, se celebra el popular i típic esmorzar en la plaça de l’Església, amb la participació de tot el poble.

  Susana Navarro i els regidors conviden a la participació juntament amb les festeres i festers i membres de les comparses, a veïns i visitants en aquesta completa programació festera que ha elaborat la Comissió de Festes 2022 de Bellús.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -