L’Aranya d’Albaida convoca i el IV Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez

La Unió Musical d’Albaida l’Aranya anuncia les bases per a la quarta edició del Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez. El concurs biennal arriba a una nova edició (la primera es va convocar el 2013 amb motiu del 90è aniversari de la societat musical albaidina), amb la novetat que el pasdoble guanyador serà editat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV Edicions) ja que l’Aranya ha guardat sempre una estreta relació amb la Federació per defensar i dignificar les societats musicals del nostre territori a més que enguany un membre de l’Aranya, Adrián Durà, és president de la Junta Comarcal de Societats Musicals de la Vall d’Albaida.

Les bases del quart concurs estan ja penjades (en valencià i en castellà) al web de l’Aranya (umaaranya.com) i el termini de presentació de les obres acabarà el dimecres 31 de juliol de 2019 a les 14.00 hores.
Una vegada més, el Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez demostra la seva consolidació en el món de la composició de la música per a la festa, amb el seu objectiu de fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música i també difondre l’estil musical i la figura de l’il·lustre compositor albaidí Fernando Tormo, que va ser director de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya entre el 1951 i el 1953.
De les bases del concurs, cal destacar que les composicions que es vulguin presentar han de ser originals, és a dir, que no s’hagin presentat a cap altre concurs, ni tampoc s’hagin editat. Les obres presentades hauran de classificar-se dins la modalitat de ‘Pasdoble dianer’ o amb caràcter marcial adequat per a desfilades de bandes, a l’estil de Fernando Tormo

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’obra Azenet 1238, de Ramón Garcia i Soler serà interpretada per l’Orquestra Nacional d’Espanya

L’Orquestra Nacional d’Espanya dóna per finalitzat el confinament amb la interpretació d’Azenet 1238 de Ramon …