30/05/2024 - 15:09
Més

  Les ontinyentines guanyadores de les beques de la Fundació Amancio Ortega visiten l’Ajuntament

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, rebia al despatx d’alcaldia junt al regior d’Educació, Óscar Borrell, a Lucía Belda Mancebo i Anna Fernández Barberá. Elles són les dos joves ontinyentines que han obtingut cadascuna una beca de les 600 que oferta la Fundació Amancio Ortega, que els permetrà estudiar el primer curs de Batxillerat a l’estranger. 

  En concret, Lucía Belda que estudia 4t d’ESO al col·legi Pureza de Maria estudiarà a Canadà mentre que Anna Fernández, que estudia a l’IES Jaume I, tindrà com a destí els Estats Units. Durant la seua visita, l’alcalde les ha felicitat i ha animat a aprofitar al màxim esta oportunitat única que els permetrà “créixer personalment gràcies a l’aprenentatge en un nou entorn. No sols podreu millorar el vostre nivell d’anglès sinó també interactuar amb gent d’altres cultures, que sempre és enriquidor”, manifestava.  

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -