22/06/2024 - 20:22
Més

  L’Alcalde Alejandro Quilis convida a imaginar la ciutat del futur en “Parlem d’Albaida” aquest divendres

  Altres notícies

  Compromís per Albaida convida al veïnat a parlar de la ciutat aquest divendres 3 de març en un acte on sense pèls a la llengua es busca donar resposta a la ciutadania sobre les seues preocupacions, il·lusions i així dissenyar entre totes i tots l’Albaida del futur. La imaginació es vol que brolle des de la mateixa configuració de l’esdeveniment on l’Alcalde i candidat a la reelecció, Alejandro Quilis, serà entrevistat per una veïna, Amparo Segura, qui ha estat aquestes setmanes recollint preguntes de la gent del carrer. Preguntes sense censura que interroguen sobre els èxits de la gestió de Compromís al govern, però també altres reclamacions i suggeriments ciutadans que tindran resposta per part de l’Alcalde en un set que imita un format televisiu i on es projectarà en la pantalla de cinema el reportatge on dones i homes d’Albaida li pregunten directament a Alejandro.

  A més, l’alcalde rebrà al candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, a l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, i al diputat de les Corts Jesús Pla, per a debatre sobre municipalisme i els reptes de ciutat que es presenten de cara a la pròxima legislatura emmarcats en els blocs de Cultura, Educació, Infraestructures i Economia, Municipalisme i un final on els convidats reflexionaran sobre la candidatura de Quilis a l’alcaldia amb un caire més íntim i personal. Tots aquests blocs s’han estructurat de manera dinàmica per a poder ser abordats transversalment, però on el centre serà Albaida i com les grans polítiques autonòmiques, estatals i locals afecten el dia a dia de les seues veïnes i veins.

  “Parlem d’Albaida” tindrà lloc aquest divendres 3 de març al Teatre Odeon a les 19.00 h i en acabar es realitzarà una picadeta en la llar de les persones Jubilades per a poder seguir debatent sobre la ciutat i l’aposta de futur que suposa Alejandro Quilis i el projecte de Compromís per Albaida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -