20/07/2024 - 23:24
Més

  Albaida presenta els seus candidats per “Ens Uneix” com a ferramenta de canvi per fer crèixer i millorar el municipi

  Altres notícies

  La Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó d’Albaida acollia aquest divendres la roda de premsa de presentació d’Albaida Ens Uneix, una nova formació política que naix al municipi amb David Vila, Marta Berenguer i Ignacio Soler com a primeres cares visibles i que es presenta com a ferramenta de canvi per fer crèixer i millorar el municipi.

  L’Alcalde d’Ontinyent, Secretari General d’Ens Uneix, Jorge Rodríguez, felicitava els tres futurs candidats “per la seua valentia, per voler aprofitar l’oportunitat de donar un nou caràcter i ritme de treball a l’Ajuntament d’Albaida. Estos son els fonaments per construir un projecte on son benvingudes les persones en trellat per damunt de les sigles, que posen per davant l’interès de la ciutat a cap altre”.

  La presentació del partit, que comptava amb la presència de simpatitzants de Ens Uneix al municipi i de militants de localitats com Atzeneta d’Albaida, Benissoda, Benicolet o El Palomar, era conduïda per Marta Berenguer, qui destacava que “Ens Uneix pot ser la ferramenta de canvi que Albaida necessita”. David Vila exposava la validesa del model d’èxit de Ens Uneix a Ontinyent, “un espill per impulsar un nou reenfocament orientat cap a creixement, a fer el poble més habitable, confortable i afavorir el creixement. Ens Uneix és un tren que Albaida no ha de deixar passar”, manifestava.

  Pel que fa a Ignacio Soler, actual regidor no adscrit en l’Ajuntament, posava en valor l’interés afegit d’un enfocament comarcalista, “ja que Ens Uneix es presenta en quatre localitats com som Albaida, Atzeneta, Benissoda i El Palomar, on podem fer accions conjuntes molt interessants”. Soler també posava de relleu la necessitat de noves polítiques urbanístiques al municipi per fer front a l’envelliment urbà d’algunes zones.

  L’adició de la llista d’Albaida pot ser també clau perquè el partit mantinga la representació en la Diputació, un aspecte que l’actual diputada Natàlia Enguix destacava com a “molt important, ja que en València Ens Uneix lluita i treballa pels interessos dels pobles de la comarca, i és molt important que La Vall d’Albaida tinga una veu pròpia en València”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -