02/10/2023 - 6:55
Més
  IniciOntinyentLa Federació Espanyola d’Associacions d’Anticoagulats atorga la medalla FEASAN 2022 a l’Ajuntament...

  La Federació Espanyola d’Associacions d’Anticoagulats atorga la medalla FEASAN 2022 a l’Ajuntament d’Ontinyent

  La Federació Espanyola d’Associacions d’Anticoagulats ha atorgat la medalla FEASAN 2022 en la categoria institucional a l’Ajuntament d’Ontinyent. El reconeixement, d’àmbit estatal, s’atorga a proposta de l’associació AMCA de malalts cardíacs i anticoagulats d’Ontinyent pel treball del departament de Serveis Socials a favor de les persones amb malaltia cardíaca o anticoagulades, i va ser lliurat a l’alcalde Jorge Rodríguez per representants d’AMCA en presència de la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, i Teresa Mateo en representació del departament.

  Cal recordar que AMCA organitza cada any amb suport de l’Ajuntament la “Setmana del Cor”, que en 2022 arribava a la seua XXVIII edició, i a la qual es fan controls xerrades, excursions i activitats. A més a més, les persones amb malaltia cardíaca o anticoagulades d’Ontinyent poden beneficiar-se del programa de rehabilitació cardíaca que es presta al municipi gràcies al conveni entre l’Ajuntament i l’Institut Valencià del Cor, (INSVACOR), un servei gratuït del que actulment són usuàries un total de 16 persones.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit