19/07/2024 - 6:51
Més

  Pau Muñoz encapçalarà la llista de Compromís a l’ajuntament d’Agullent

  Altres notícies

  Aquest passat dimarts, l’Assemblea Local de Compromís per Agullent escollia per unanimitat a Pau Muñoz González com a candidat a l’alcaldia d’Agullent en representació de la formació valencianista per a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. En l’assemblea, també es van triar per unanimitat les persones que conformaran la candidatura municipal i que es farà pública durant les properes setmanes.

  Muñoz ha agraït la confiança dipositada en ell pel col·lectiu de Compromís per Agullent i ha expressat que assumeix aquest repte de nou “des de la responsabilitat i el trellat” i “amb la seguretat que dóna estar acompanyat d’un gran equip de persones que estimen i treballen pel seu poble”.

  Un treball, que ha afegit Muñoz, “seguirà el model de transparència, participatiu, just, actiu, social i de futur”. Des de Compromís per Agullent es continuarà treballant prioritzant els recursos en les necessitats reals d’Agullent.

  Així, ha tancat el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Agullent, “Seguirem treballant colze a colze amb les nostres associacions i entitats, així com amb la resta d’administracions i posant en marxa nous projectes, noves infraestructures i nous serveis que milloren el dia a dia de totes i tots: menuts i menudes, joves i persones majors, sense deixar cap persona enrere, mitjançant dedicació, esforç i estima pel nostre poble”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -