IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent dotarà als seus centres educatius de purificadors d'aire per previndre la...

Agullent dotarà als seus centres educatius de purificadors d’aire per previndre la Covid-19

El Plenari de l’Ajuntament d’Agullent va aprovar el passat 7 de desembre la proposta de l’Alcaldia de modificació de crèdits per tal de finançar l’adquisició de purificadors d’aire per a totes les aules dels centres educatius de la localitat. Així, tant el CEIP Sant Vicent Ferrer com l’Escoleta Infantil La Jordana, de titularitat municipal, comptaran a totes les seues aules amb aquests purificadors que possibilitaran que l’alumnat, durant els mesos d’hivern, es trobe a un ambient confortable dins l’aula minimitzant els riscos per a la salut de xiquets i xiquetes originats per la Covid19.

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, ha explicat que “la intenció d’aquesta mesura és que durant els mesos de més fred es puguen deixar tancades les finestres de les aules mentre s’imparteixen les classes, ventilant els espais educatius durant les pauses entre classe iclasse, de manera que l’alumnat no haja de patir les baixes temperatures”.

Per la seua banda el regidor d’Educació de la Corporació agullentina, David Albert, ha manifestat que “aquesta mesura ha segut consensuada amb les direccions dels centres educatius d’Agullent i conjuga el benestar del nostre alumnat amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i educatives respecte de la ventilació de les aules”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular