23/07/2024 - 9:52
Més

  Agullent torna a llançar el concurs audioisual “Acurta’t Plus”

  Altres notícies

  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent ha llançat el concurs de micro-històries “Acurta’t Plus”. Un concurs adreçat a joves entre 12 i 25 anys que té com a objectiu estimular la creativitat en valors entre els més joves, a través de l’expressió artística audiovisual, condensada en un vídeo que pot durar com a màxim 1 minuts.

  El jovent participant podrà presentar una micro-història gravada amb telèfon mòbil, tableta o càmera de vídeo indistintament, això sí, enregistrada en horitzontal i que en algun moment aparega una al·lusió en imatge, so o edició a Agullent. “Per suposat no necessàriament s’ha d’enregistrar la història a Agullent, sinó que pot ser que un personatge anomene Agullent en el seu diàleg, o que en algun moment de la història aparega al damunt d’una taula un paper on pose Agullent o un marc amb una fotografia del poble. La idea és convidar a la imaginació”, comenta la regidora de Joventut, Maria Herrero.

  Els participant tenen fins el 16 de novembre per enviar els seues propostes a través de la pàgina web www.agullent.es on podran inscriure’s i penjar els seus treballs.

  Un jurat integrat per tres persones vinculades a l’ajuntament i al món audiovisual seleccionarà els 3 millors curts de cada categoria. Aquests curts seran visibles a la web de l’ajuntament, a un enllaç que es crearà a la pàgina facebook del PIJ (Punt d’Informació Juvenil), i a la bio d’instagram del PIJ. Una vegada penjats, els internautes tindran 15 dies per seleccionar mitjançant una votació, el curt que consideren millor, al qual a través dels seus vots se li atorgarà el premi corresponent.

  Segons ha explicat la regidora de Joventut, Maria Herrero, el concurs Acurta’t Plus és hereu d’un concurs anterior que ja convocava l’Ajuntament d’Agullent, però que enguany s’ha volgut reenfocar cap als joves. “Per això s’ha apostat per les micro- històries, que sembla que és un format més adient entre el públic jove, i s’ha creat una categoria de premi especial al curt que millor transmitisca valors com l’empatia o la solidaritat”, afirma Maria Herrero. La regidoria de Joventut ha establert tres premis:

  • Premi al millor curt a l’autor@ de la franja d’edat entre els
   12 i els 17 anys: material informàtic o accessoris per a mòbil (altaveus, ratolins, teclats, auriculars inalàmbrics…) valorat en 200€ + llibre + motxilla marca Vans valorada en 40€
  • Premi al millor curt a l’autor@ de la franja d’edat entre els 18 i els 25 anys: material informàtic o accessoris per a mòbil (altaveus, ratolins, teclats, auriculars inalàmbrics…) valorat en 200€ + llibre + motxilla marca Vans valorada en 40€
  • Premi al curt que transmitisca millor empatia o solidaritat: roba esportiva de primeres marques valorada en 150€ + llibre
  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -