11/12/2023 - 10:10
Més

  La Guàrdia Civil deté al conductor d’una motocicleta per tràfic de drogues i un delicte contra la seguretat viària a Albaida

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil de València deté al conductor d’una motocicleta que mancava de permís de conducció a causa de la pèrdua dels punts, i per una requisitòria judicial provinent de Bilbao per un suposat atropellament esdevingut el mes de juliol passat.

  Els agents de Seguretat Ciutadana, juntament amb un Equip d’Atestats del Destacament de Trànsit, van procedir a la fi del passat mes d’octubre a la detenció a Albaida (València) del conductor d’una motocicleta ja que, després de verificar la seua identitat, es va comprovar la pèrdua del permís de conducció per mancar de punts. A més, al detingut també li constava una requisitòria de cerca, detenció i personació provinent del Jutjat d’Instrucció número 1 de Bilbao per la seua implicació en un atropellament el passat estiu a la ciutat.

  Després d’una entrevista amb el detingut, els agents es van adonar de l’excessiu estat de nerviosisme d’aquest, per la qual cosa, després d’una comprovació dels seus antecedents, van procedir a un registre de l’habitacle sota el selló de la motocicleta, localitzant els següents efectes: 5 paquets d’uns 250 grams d’haixix, en total 2.5 quilograms; 42 bellotes d’haixix, una cadena amb gran quantitat d’or groc i 2680 euros en metàl·lic en bitllets de 100, 50 i 20 euros.

  Al detingut, un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola, se li atribueixen els següents delictes: delicte de tràfic de drogues, delicte contra la seguretat viària per conduir amb pèrdua de vigència de permís de conducció i requisitòria judicial dimanant del Jutjat d’instrucció núm. 1 de Bilbao.
  Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -