13/07/2024 - 11:14
Més

  La Guàrdia Civil deté a una persona per intent d’homicidi a Canals

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil de Canals, en el marc de l’operació “DASER”, ha detingut a un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de temptativa d’homicidi, detenció il·legal, robatori amb violència i intimidació i violació de domicili en el municipi de Canals.

  L’operació va començar l’any passat, quan la Policia Local de Canals va informar la Guàrdia Civil que havia sigut requerida, per uns veïns de la localitat, perquè hi havia un home d’avançada edat, que es trobava en la via pública, emmanillat i emmordassat. La víctima, de 88 anys, tenia el cap, totalment, precintada amb cinta de cel·lofana des del front fins a la barbeta. Li havien introduït un mocador en la boca i no podia respirar. Els signes d’ofegament eren més que evidents.

  Entre diversos agents de la Guàrdia Civil de Canals i de la Policia Local del mateix municipi, van alliberar la víctima. Va ser atés pels serveis mèdics i, posteriorment, traslladat a un hospital. Els facultatius mèdics van poder confirmar que, aquest home, havia patit un infart de miocardi a conseqüència de la situació que havia viscut.

  Al llarg d’aquesta investigació, els agents van aconseguir descobrir que l’autor va accedir a l’habitatge de la víctima, que vivia sola, situada a Canals, i la va esperar, pacientment, fins que va arribar a la seua casa. Després, la va reduir, va lligar, li va robar la seua targeta de crèdit i el va obligar al fet que li facilitara el número d’identificació personal. A continuació, va emmordassar a la víctima i va fugir de la casa. La persona major, al límit de les seues forces, va aconseguir eixir del seu domicili i els veïns van telefonar a la Policia Local de la localitat.
  Finalment, el 10 de gener, agents de la Guàrdia Civil de Canals van procedir a la detenció d’un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de temptativa d’homicidi, detenció il·legal, robatori amb violència i intimidació i violació de domicili en el municipi de Canals.

  Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Xàtiva i s’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -