La Conselleria d’Educació confirma la supressió de les aules del Bonavista i el Martínez Valls

0

La Conselleria d’Educació ha confirmat avui telefònicament als pares i mares que formen les ampes dels col·legis Bonavista i Martínez Valls que finalment es suprimiran una unitat escolar de cada col·legi.

Des de la Plataforma Prou han publicat avui un comunicat on han expresat el seu rebuig a aquest arranjament que proposa la Conselleria i recorden que els dos col·legis afectats d’Ontinyent son els únics de la ciutat que han tingut excedent de matrícula, sent els més demandats, a pesar de l’amenaça de conselleria de fer les supressions.

Des de la plataforma expliquen “volem denunciar que aquesta decisió va ser presa abans del període de matrícula, condicionant la matrícula d’aquestes dues escoles. Més de 10 famílies ens han assegurat que no matriculen els seus fills i filles a aquestes escoles per por a quedar-se sense plaça. Si hagueren deixat que el procés de matrícula haguera estat l’habitual, s’hauria evidenciat que ambdues escoles tenen matrícula més que suficient. I així, encara que en menor mesura, ha estat: s’han prematriculat més xiquets i xiquetes a les dues escoles que places ens deixa Conselleria. Així i tot, Conselleria fa oïdes sordes a les demandes de les comunitats educatives i continua amb la seua imposició d’eliminar les unitats no respectant la decisió i voluntat de les famílies.”

També, cal recordar, que el passat dissabte es va reunir la Plataforma per l’ensenyament Públic, on va acordar fer unes concentracions davant de Conselleria els propers dies 16, 17 i 18 de juliol a més de fer vaga a l’inici del proper curs 2014-2015