fira comarques 2019
Home > Successos > Detenen a l’autor d’un robatori de 190 cabres de la Vall d’Albaida

Detenen a l’autor d’un robatori de 190 cabres de la Vall d’Albaida

La Guàrdia Civil de província de València, va tenir coneixement d’una denúncia on s’indicava que en una explotació ramadera de la comarca de la Vall d’Albaida estava desapareixent animals, concretament bestiar caprí.

Immediatament agents de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Xativa van iniciar l’operació “CAPRINS” per a esclarir els fets ocorreguts.

Després de diverses indagacions i gràcies a les perquisicions obtingudes es va poder esclarir les desaparicions de 190 cabres de l’explotació.

Com a culminació de l’operació “CAPRINS” el passat dia 6 de setembre es va procedir a la detenció d’un home de 63 anys i nacionalitat espanyola per un delicte d’apropiació indeguda i un altre de danys.

Aquesta persona, treballador de l’explotació, durant més d’un any, suposadament s’apropie de 190 cabres per a la seua posterior venda a preus més baixos dels de mercat.

El valor d’aquests animals ascendiria als 13.000 euros.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Detenen a Alfarrasí a un individu per incitar de manera directa a l’odi i violència contra els musulmans

El detingut acumulava en el domicili un gran nombre d'armes de foc i de tota mena, blanques, històriques, així com material bèl·lic d'exposició, que va ser intervingut per la Guàrdia Civil a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 2 d'Ontinyent, instància coneixedora dels fets