16/04/2024 - 6:21

El CAVA, ben representat al Mundial Master de Màlaga

La setmana passada van començar a disputar-se a Màlaga el Campionat del Món Master, en el que participen els millors atletes veterans i on el CAVA està representat per quatre atletes. Rafa Coll i Manuel Cortés ho van fer als 100 metres llisos, on Rafa aconseguia el tercer lloc de la seua eliminatòria amb un temps de 12”72 segons, que no li va servir per passar a les semifinals per només 4 centèsimes. Manuel, acabà vuité a la seua eliminatòria amb un temps de 13”86 i tampoc va poder passar a les semifinals. Als 10 quilòmetres en ruta, Xavi Verdú va acabar en el lloc 19 amb un temps de 34’48 minuts. L’atleta de Biar no va poder disputar la prova al cent per cent físicament per unes molèsties al peu. El campionat continuarà disputant-se fins el 16 de setembre i Tono Sanchis, el quart representant del CAVA, està inscrit en la prova de Mitja Marató.

Pel que fa a les proves en ruta, es van disputar les proves d’Atzeneta i Llutxent. A Atzeneta, Jaume Micó i Dani Sanchis guanyaren les seues categories. A Llutxent, Óscar Francés guanyà en infantils, mentre que Josep Garcia era cinquè, Borja Herrero nové i Lorena Francés cinquena en xiques. En alevins, triomf per a Enric Llopis i Clara Quispe i tercer lloc per a Jaume Micó.

El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.