amic ficcions
Home > Societat > Ontinyent s’adhereix a la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere de la Diputació de València

Ontinyent s’adhereix a la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere de la Diputació de València

L’Ajuntament d’Ontinyent com a membre de la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere de la Diputació de València participava junt a altres 44 municipis de la província de València en la primera sessió general constitutiva de la Xarxa, que va comptar amb la presència de la Diputada d’Igualtat, Isabel García, i la regidora d’Igualtat, Paula García. Durant l’acte, Isabel García va recordar el treball fet per l’expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez durant la seua etapa a l’ens, “i què va permetre que esta Xarxa siga una realitat que servisca per erradicar les violències masclistes”, manifestava.
Esta Xarxa que és un projecte pioner en el territori nacional té com a objectiu coordinar el treball de totes les poblacions adherides optimitzant i potenciant els recursos existents contra esta violència. A més, vol garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés als recursos millorant la qualitat de vida de les dones i dels seus fills i filles que han patit o pateixen la violència de gènere.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent es mobilitza contra la Violència de Gènere

Centenars de persones participen en una multitudinària manifestació i en les activitats organitzades per la regidoria d’Igualtat amb motiu del 25-N