08/12/2022 - 18:00
Més
  IniciOntinyentOntinyent organitza un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de...

  Ontinyent organitza un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat un taller d’Empoderament per a Dones Víctimes de Violència de Gènere. La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, visitava el taller a la Casa de Cultura i explicava que “és una iniciativa de suport a estes dones, que han de fer front als múltiples efectes de la situació de violència que han patit, des de diferents vessants. Necessiten suport social, econòmic però també psicològic, i aquest taller que oferim amb l’ajuda de la psicòloga i experta Coto Talens les pot ajudar a recuperar l’autoestima i la confiança”.

  Enguix destacava que “en la lluita contra la violència de gènere és molt important treballar en la sensibilització i la formació, però també en l’atenció directa. Per això periòdicament organitzem estos tallers que ajuden a fer saber a estes dones que no estan a soles i que poden eixir del cercle que suposa la situació que han estat patint”, manifestava.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit