valencia turisme fitur
Home > Economia > Naix la Fundació Caixa Ontinyent

Naix la Fundació Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent ha posat en marxa, a través de la seua Obra Social, la Fundació Caixa Ontinyent amb l’objectiu que desenvolupe, especialment, activitats que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies. 

Entre els projectes més immediats, la Fundació Caixa Ontinyent assumirà el programa d’educació financera “Finança’t”, que impulsava l’Obra Social a través de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, posat en funcionament en 2016 i que ha beneficiat, en este temps, a 17.500 persones. 

Al llarg d’enguany, la Fundació estudiarà a més la possible recuperació del Mont de Pietat amb l’objectiu de facilitar préstecs amb garantia prendaria de joies, i que ja va mantindre Caixa Ontinyent des de la seua fundació en 1884 durant 80 anys. La Fundació permetrà diversificar i ampliar una Obra Social de Caixa Ontinyent orientada actualment a la implantació de centres, la investigació i divulgació de temes autòctons a través de publicacions, col·laboració amb col·lectius, presència als campus universitaris i gestió de Fundacions de caràcter docent, social i assistencial.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís defensa els més de 13 milions d’euros que invertirà la Generalitat a Ontinyent en 2020

Calabuig i Alberola, acompanyats dels Directors Generals de la Generalitat, els ontinyentins Rafa Beneyto i Fran Quesada, han destacat que les inversions del Govern Valencià per a enguany a la ciutat dupliquen les contemplades al pressupost de l'Ajuntament