“Majors Actius” iniciarà les activitats saludables amb un passeig per l’entorn del riu Clariano

“Majors actius”, el programa d’activitats impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per als majors de 55 anys, iniciarà el seguit d’activitats saludables previstes per a aquest semstre amb un passeig per l’entorn del Riu Clariano.

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, explicava que “l’activitat física i l’aposta per una vida saludable és una de les apostes que hem fet en esta programació semestral, i el passeig previst per al proper dijous es una mostra en aquest sentit, a la que animem a sumar-se a totes i tots”. El passeig saludable partirà a les 9:00 des de la Plaça Major, i inclourà un escalfament a l’inici i estiraments guiats al final de l’activitat, per a la que es poden fer inscripcions gratuites al telèfon 674753038.

La resta de la programació prevista està accesible a un fullet informatiu que es pot consultar al CIM de Sant Rafel, al CEAM de Sant Josep, al Centre Cívic del Llombo i al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent. Dins d’esta programació seguiran tenint un pes específic els viatges culturals, com el realitzat el passat dimarts a Elx, on més de mig centenar de persones van poder visitar la Basílica de Santa María, el Palau d’Altaira o el Museu de la Festa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …