25/06/2022 - 12:23
IniciSocietat“Majors Actius” inicia el segon quadrimestre amb un encontre amb l’Alcalde al...

“Majors Actius” inicia el segon quadrimestre amb un encontre amb l’Alcalde al barri del Llombo

“Majors Actius”, el programa de l’Ajuntament d’Ontinyent per a promoure un envelliment actiu de la ciutadania, iniciava aquest dimarts la programació del segon quadrimestre amb un “Encontre amb l’Alcalde” al barri del Llombo. A l’activitat, presentada pel regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, i amb presència de la regidora de Ciutadania, Virtudes González, Jorge Rodríguez repassava les línies de treball municipal en la present legislatura i atenia les preguntes i inquietuds de les persones assistents.

En concret, el primer edil exposava que els últims anys “han vingut molt marcats per la DANA de 2019, la posterior tempesta Glòria i després la pandèmia de la COVID-19, problemes davant el qual l’Ajuntament ha hagut d’actuar des del primer moment”. Així, l’Alcalde posava estes qüestions en relació a projectes que s’estan executant com la transformació de la Cantereria o la renovació del col·lector general d’aigües, a més d’abordar les ajudes als sectors econòmics o la posada en marxa de programes específics dels que s’han pogut beneficiar les persones majors, com el programa de Lluita Contra la Soledat No Desitjada. També es parlava del nou programa “Obert per Obres”, del que també poden participar les persones usuàries de “Majors Actius”.

Quant al torn de preguntes, aquestes servien per abordar questions com ara el trànsit viari al barri i els seus accesos; el plantejament de millores al Camí del Llombo; l’ampliació del punt d’Ontibicie al Poliesportiu o la co·locació de banquets i millora de les parades d’autobus. Els “Encontres amb l’Alcalde”, es reprendran els dies 24 de maig (al Centre Cívic de Sant Rafel) i 31 de maig (al Centre Cívic de Sant Josep), en tots dos casos en horari de 10 a 11 hores.

La programació de “Majors Actius” inclou també aquest mes de maig altres activitats com ara dues sessions d’un curs de formació en noves tecnologies per a persones majors els dies 18 i 20 de maig al Centre Cívic de Sant Josep; un viatge cultural a Dènia i el seu castell el 26 de maig; o la represa de les rutes botàniques el 29 de maig amb una Ruta pel riu Vinalopó i el seu naixement en la Serra de Mariola.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents