L’Ajuntament reconeix el treball dels 38 voluntàries i voluntaris d’Ontinyent contra el foc

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, acudien a l’acte de cloenda de la campanya de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc 2020” que tenia lloc divendres a la Casa Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara.

Jorge Rodríguez donava les gràcies a totes les persones participants i va destacar que aquest projecte de vigilància preventiva actiu durant els mesos d’estiu “ajuda a evitar el risc d’incendis forestals i preservar el tot el nostre patrimoni natural. Ontinyent contra el foc és molt més que un programa de vigilància preventiva”, manifestava.

La regidora Sayo Gandia va mostrar el seu agraïment als 38 voluntaris i voluntàries en un any “on pensàvem que no anàvem a poder celebrar aquesta edició, però totes i tots haveu demostrat l’estima per les nostres serres durant aquests mesos havent cobert pràcticament tots els torns d’eixida arribant així a les prop de 900 hores de vigilància i els 13.900 quilòmetres recorreguts. L’essència del programa continua sent protegir les nostres serres, però permet crear vincles emocionals entre totes i tots els participants”, manifestava.

En la cloenda es van lliurar detalls i certificats de participació als i les membres del programa. Així mateix, els voluntaris i voluntàries que duen 3 anys participant al programa van rebre un reconeixement especial per la seua fidelitat.