L’ajuntament ajuda a 23 persones majors i amb pocs recursos a comprar aparells audífons

L’Ajuntament d’Ontinyent ha ajudat en 2019 a 23 persones majors de 60 anys i amb pocs recursos a comprar aparells audífons. La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que “és una línia més en les que venim treballant des de l’Ajuntament per estar al costat de les persones, en aquest cas de gent d’edat avançada amb pocs recursos econòmics i problemes d’audició que poden condicionar negativament el seu dia a dia, i que amb estos dispositius poden tenir mes qualitat de vida”, assenyalava.

Estes ajudes gestionades des del departament de Serveis Socials i atorgades per l’Ajuntament es regeixen per unes bases que va determinar la Direcció General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, depenent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives, a les quals es concreta que poden accedir a les mateixes persones amb ingressos de fins al 130% de l’indicador Iprem, quantitat que en 2019 va ser de 699 euros. Estes persones, que han d’acreditar els seus problemes auditius amb el corresponent informe mèdic, han estat 23 en 2019, havent-se resolt el seu accés a ajudes que van des dels 69 als 664 euros, en funció del seu cas i situació econòmica, per un import global de més de 7.500 euros.  

Paula Soler explicava que per a la posada en marxa d’estos i altres programes l’Ajuntament compta posteriorment amb ajudes de la Generalitat per atendre una part de les despeses generades, “però independentment dels diners que després ens arriben, comptem als pressupostos municipals per a 2020 amb dotació suficient per poder fer front a estes actuacions perquè pensem que són necessàries”, assenyalava. La regidora avançava que s’espera poder llançar una nova convocatòria d’estes ajudes al voltant del mes d’abril, una volta les bases de la mateixa siguen publicades per l’administració autonòmica. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis de la ciutat

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a …