21/07/2024 - 0:59
Més

  L’actual president de la Purissima d’Ontinyent, destituit per unes eleccions mal plantejades

  Altres notícies

  Després de conèixer-se la notícia que el Arquebisbat declara nul·les les eleccions a President de l’Associació de Festes de la Puríssima, José Campos Martí queda destituït del seu càrrec i un Comissari Episcopal ocuparà el càrrec de President durant les properes festes.

  JoseCamposPurissimaOntinyent2013Diferents membres de l’Associació van comunicar al Arquebisbat de València possibles irregularitats, en haver-se admès el vot per correu sense la conformitat de l’autoritat eclesiàstica, després de que el 29 de Juny de 2013 en una Assemblea Extraordinària s’autoritzara a la junta gestora la modalitat de vot per correu, al mateix temps que es modificaren els articles 23-24-27-32 de l’Associació per legalitzar per complet la modalitat de vot per correu.

  Des del Arquebisbat de València, van remetre una carta a la Junta de l’Associació el passat 21 de maig de 2013, signada pel Sr. Vicari General, on adverteien expressament que “no procedia” la modificació d’estatuts per la Junta per admetre el vot per correu, i que a més, adjunt a la carta es remetia un informe dels Serveis Jurídics del Arzobispat amb les raons d’aquesta decisió, on segons el Codi de Dret Canònic, qualsevol modificació dels estatuts no és vàlida sense l’aprovació expressa de l’autoritat eclesiàstica.

  PublicRPPurissimaEl passat 26 de Julio de 2013 al Centre Parroquial de Santa María es van realitzar les eleccions a president donant els següents resultats: 2 vots nuls, 6 vots en blanc, 387 vots José Campos, 313 Juan Luís Galiana i 31 vots Conchín Donate, aquestes eleccions es van dur a terme, ignorant la comunicació del Arquebisbat a la Junta de l’Associació i incomplint els estatuts vigents en admetre’s el vot per correu, pel que els seus resultats són nuls, segons el que es disposa en el Codi de Dret Canònic.

  L’autoritat eclesiàstica, va nomenar a un comissari per constituir una comissió i preparar les properes festes.

  José Campos demana als Srs. Comissionats que es convoqui una Assemblea Extraordinària de Socis per poder presentar formalment la seva renúncia al Càrrec de President de l’Associació de Festes de la Puríssima.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -